Saturday, 10 March 2012

:: Inspirasiku !

Hari ini terasa diriku terlebih comel *wah sanad2 perasan kan!* dush.. dush.. dush.. hamek kau!! Actually dyien nak citer yg semalam dyien try2 la kan ikut *bukan tiru oke* cara mekap dari sis bunga lovebungaquerida. Ala kalau kat utube tajuk besarnya nak mata besar...! =_= & cara sis Nova nova-love-saif pakai shawl. cantek+gojes sis 2 orang ne ! *siyes ta tipu!!* 

hehe :) *non-edit pic oke*
muka dyien jenis berminyak. So kalau tempek ape2 kat muka kalau tak kena gayanya macam hantu kak limah go back home oke!
so bila ikut tuto sis bunga ne adoiiii *dah nak start perasan ne*
sanad2 la suka okeh!
adeq bongsu dyien kata "lawa la kak arini belajar mana?"
to adeq : kaka mu ini mmg comel hari2 pon cuma hari ne +++ lagi kan! *dah ngengada perasan terlebih* belajar mana lagi adeq oit utube lah. haha :D

sila pastikan mata anda tertumpu dekat shawl dyien oke. :D
oke setelah lama dyien memerhatikan cara sis nova pakai shawl & dyien cuba pratikkan tanpa tuto dari sis nova *sobb..sobb..sobb..* dyien cuba lilit sana sini situ sinun so jadi la ala2 sis nova yg gojes tu! *sis nova yg gojes oke dyien comey* haha

Bagi dyien kalau kita yakin dengan penampilan kita maka kita akan berkeyakinan utk berhadapan dengan orang luar. *wahhh berfalsafah plak dyien ne* tp betul kan. Walaupun mr.munchux larang dyien conteng2 muka ne *katanya dah over dari badut* tp bila dyien kuar ta pakai make-up pandai pulak kata muka dyien lagi teruk dari org dalam pantang? *motif??* 

"saya tau awak ta suka saya conteng2 muka tp saya juga tau awak lagi ta suka kalau muka saya ta de secalit bedak pon kan!"
hehe :) dedicate to mr.munchux !

8 comments:

  1. gd gril.. betul tu apa yg kamu cakap... kita yakin dngn penampilan kita.. maka kta akan berani berhadapan dngn sesiapa pon.. biar owng lain yg menila kita jngn panndang pada cermin then menilai sendiri k... karena penampilan kita hanya owng lain yg dapat menilai nya.. :)

    ReplyDelete
  2. follow here.. nice blog
    salam perkenalan dari Afiq

    hit afiq here
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kalau sis zoey make up kan yien lagi comel. :)

      Delete
  4. nice blog kamu . hehe . bnyak kan lagi entry2 mnarik ye . k .
    follow my bloggie too .
    miefrozentime.blogspot.com
    oke =)

    ReplyDelete
  5. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. da follow kamoo. naty ley la ajar dyien yg baru lagi kat sini eqk . :)

      Delete