Friday, 9 March 2012

:: Housemate super Superb !!! *entry semak ngan pic yer*

Kali nie kerinduan semakin memuncak dekat housemate *siyes ta tipu*.. Kerinduan kepada insan2 yg sama2 mengharungi "cerita baru" dalam kehidupan sebagai pelajar suatu masa dahulu *macam da lama aje ta pegang title student*. Shiekha, Fiza, Syima, Vijaya & Mira *yg superb cute tu*

- SHIEKHA -
Cik ruby ni sanad2 baek ! Dye senang nanges kalau hati dye tersentuh !
*awas ye kaum Adam*
Gila shopping! 
cakap je nak beli barang apa sumer info shiekha ada!
Tengok la sanad2 cantik kan !

yg nie pulak FIEZA oke !
erm giler makeup mak jemah ne !
cecita time kecik2 dulu as MUA (make-up artist)
Best kawan ngan fieza coz dye sempoi !!!

VIJAYA & MIRA 
Vijaya kawan yg paling baek pernah dyien jumpa !
Walaupun berlainan agama tapi Vijaya sanad2 menghormati agama masing2.
Vijaya cikgu bagi Dyien dan Mira serta kawan2 yg lain.
 -The most Gorgeous Indians girl -

 - SYIMA -
seorang yang tegas ! sanad2 tegas !
Syima ne Pelajar AKJ utk setiap sem tau !! oke ulang lagi sekali SETIAP SEM tau !!
dan sesaper nak tempah coklat boley la bagitau kat dyien naty dyien tolong sampaikan dekat syima !

Ini lah hobi kami beramai-ramai oke !
Make-up time !!!
Kumpul ramai2 punya koleksi lepas tu snap pic !!
*aduhhhh rindu la ..*

Pic nie time last paper . Mira tolong capture dis pic.
Erm sanad2 rindu !! Rindu dengan keriuhan di kuaters !
Rindu nak bising2 nak makan maggi ramai2 make up ramai2 nak berebut toilet banyak lagi la !! 
Lepas nie da ta de semua nie kecuali la stdy tempat yg sama lagi kan !!

Segala yg pernah berlaku itu adalah pengalaman hidup buat kita semua. Tak mungkin dapat menghilangkan luka yg telah disakiti oleh orang lain kerana luka itu telah dalam dihiris. Tetapi saat-saat manis dan indah terus diingati kerana setiap masa yang diluangkan telah diisi dengan kasih sayang yang tak berbelah bagi. Dyien sayang semua!!!


5 comments:

  1. untung la roomate tu . dapat direview :D
    p/s : boleh je buatkan header untuk anda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm rindu kat roomate tu yg review . hehe :)
      toi ke ne ley uat header utk dyien ?

      Delete
  2. hai dyien :) nanti email ehh detail pasal header tu , bg link blog skali tauu .



    butterfly_member7[at]yahoo[dot]com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke yunk ! naty dyien emelkan dekat kamoo ye. :)

      Delete
  3. kenangan paling terindah dlm hidup <3...

    ReplyDelete