Saturday, 17 March 2012

:: Cintan - Cintun edisi 1 *entry semak ngan pic yer*

oke anak2 jgn tutup telinga macam org di atas kerana di sini dyien ingin memberitahu sale 70% sedang giat dijalankan dekat VILLAGE MALL SUNGAI PETANI oke. Motif??
ha.ha.ha. Ta de kena mengena pon la. Dyien cuma nak bagitau yg dyien da sampai PANTAI MERDEKA!!!! yeayyy merdeka..merdeka..merdeka.. *oit cik kiah merdeka taon bilanya. ne Pantai Merdeka la.*

haaa.. toi kan dyien cakap. ada pantai kan. ta tipu kan.
kalau sape2 perasan nun hujung dekat ngan bukit tu *yang dalam gambar tu* itu la Tanjung Dawai.
Time dyien mai ne ramai sungguh la orang. Siap ada ekspo lagi tau. Kiranya setiap sudut kat Pantai Merdeka nie ada orang la. 

OMGeeeeeeeee. apakah aksi di atas ini?
er err errr.. oke2 dyien nak citer ne. 
petang tu kan dyien nak pergi tangkap gambar ngan mr.munchux.
so semua aksi-aksi yang dilakukan *masih menjaga batas oke* adalah daripada incik photografer la.

Konon-konon macam lisa&yusri la. hahahahaHAMPEH ja kan.
erm tengok la mr.munchux tu belemoih ja.
so ketara kan kecerahan dyien berbanding mr.munchux.

amek mak jemah pakai bunga sekuntum tepi kepala kan.
hahahaha. konon2nya la kan nampak comey la.
*mmg comey kan. angguk cepat*

OMGeeeeee *again*.
sungguh "kecil" diriku berbanding mr.munchux kan. hahahaha.
*pengsan terus* 
dyien pakai kemain la dari atas cun abess la *perasan lagi* tengok2 pakai selipar cap tesco ja! hahaha :D

*sila abaikan kaki yang terpeleot kat atas ye!*
sape2 nak mandi kat pantai bawah tu kan ley la turun kat tangga nie. Dyien tamau mandi nak tangkap gambar aje.
so "tinggi" kan dyien. *perasan dan terus perasan lagi*

Ini la incik photografer dyien.
Ada aje idea gila dari dye nie.
HENSEM?? ohhh jangan cakap depan dye! naty perasan dye melebihi dyien oke. Maaf la dye nie da berpunya, NOT AVAILABLE oke. 

so ini la story utk entry kali nie.
Punya la dok peram pic ne dekat seminggu lebih da.
hehehehe :) 
pasni dyien na citer pulak time dyien p Tanjung Dawai.

6 comments:

  1. Replies
    1. sweet mcm gula ke? hehe ta de la gurau je. :D thanks dear!

      Delete
  2. datang menyinggah dan follow....
    pls hit me back, ya!
    http://nurulshiraz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer. da singgah laman kamoo. :) btw nice. lagu apa eqk kat blog kamoo ? sedap je . :D

      Delete